Lupala Workshop Lapinlahdessa

 

Rentoutusta ajatustyöläisille luovan tekemisen parissa. Lupala Workshop - virkistyspäivässä sinulla on lupa olla luova! Löydetään oma luova potentiaali taideimprovisaation avulla ja avarretaan maailmaa menemällä pois boxista. 

 

YRITYKSEN TUNNEKARTTA

 

Värit ovat tunteiden kieltä. Maalaamme tunteet esille ilman itsekritikkiä ja näin pääsemme kartalle nykyisestä tunneilmastostamme. Kun maalaamme tunteemme - hyvät ja huonot näkyviksi, niin pääsemme yli vaikeistakin tunne solmuista ja saamme tunneilmastomme päivitettyä. Ja  kas! Niistä tulikin hienoa taidetta! Esimerkiksi työpaikan seiniä piristämään.    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshopin tavoitteet

Tunnemaalaus puhdistaa tehokkaasti työilmapiiriä, avaa tunnelukot ja auttaa sinua sekä tiimiäsi löytämään oman ainutlaatuisen luovan potentiaalisi. Päivässä ei aseta tavoitteita, vaan päästetään irti sisäisestä kriitikosta, mikä on luovuutemme este numero yksi. Sisälläsi on valtavasti luovuuden voimavaroja ja sille osalle meidän täytyy antaa mahdollisuus itseilmaisuun. Samalla saamme koko luovuuden arsenaalimme käyttöömme. Workshopissamme sinulla on mahdollisuus myös mokata turvallisesti, se jos mikä rentouttaa ja poistaa viimeisetkin hyvän mielen esteet. Luovan workshopin lopputuloksena on virkistynyt työntekijä ja bonuksena päivän aikana syntyneet taideteokset toimipaikan tiloja piristämään. Räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi ja saat haluamasi taiteilu kokemukset.

 

Workshopin sisältö

 

Tunnemaalaus irtipäästöön ja rentoutukseen, työilmapiirin puhdistukseen sekä tukemaan työyhteisön hyvinvointia. 

Tee tarinasi! - ajatusten nollaus, tyhjentävä kirjoitusimprovisaatio. 

Mahdollisuus laajentaa pidempikestoiseksi virkistyspäiviksi.  

Lupala Workshop - virkistyspäivä sopii kaikille, aivan kaikille. 

 

 

Hinta 3h akaen 600€ 5 osallistujaa 

Pyydä tarjous > 

 

lupala@gmail.com 

gsm +358505996044

Hintaan vaikuttaa ryhmän koko ja Workshopin kesto. 


Kyllä > kiinnostuin Lupala Workshopista

 

Päivä toteutetaan Lapinlahden taidekoulun tiloissa (5hlö ryhmät) tai Venetsian merellisessä Sinisessä huoneessa minkä Helsingin sanomat nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi", (10hlö ryhmät). Suuremmat (yli 10hlö ryhmät) päärakennuksen pylvässalissa. Sään salliessa voimme olla myös ulkona Lapinlahden puistossa. 

 

 

Korona info: toiminta jatkuu meillä normaalisti kokoontumisrajoitukset ja turvavälit huomioiden. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan. 
 

IMG_4034.jpg
VBO Päällikköpäivä - taidetuokio by Mikko 28022014-37XX.jpg