Pop-in maalaus yrityksille

Hauska ja rentouttava taitelupäivä Lapinlahdessa 

 

Taide-elämys tiimeille / yrityksille. Päivä on hauska ja rentouttava avoin Ateljé maalauspäivä. Inspiroivaa luovaa tekemistä jossa ihan jokaisesta löytyy aito taiteilija! Päivän ohjaa kokenut taideopettaja / fasilitaattori Mikko Bossa. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivän ohjelma

 

Päivän alussa saat perusteelliset eväät maalauspäivääsi, vaikka aivan ensimmäiseesi. Saat myös yksilöllisen loppupalautteen ja päivän aikana syntyneet upeat taideteokset mukaan työpaikan seiniä piristämään.

 

Pop-in maalauspäivä sisältää jokaiselle osallistujalle maalauspohjan, perusvärejejä akryyli / öljy, siveltimet, maalaustelineen, maalauspöydän ja virvokkeita. 

 

Ruokailu tapahtuu Klo 12:00 - 13:00 Lapinlahden lähteen kahvilassa tai kahvila Metsäpaahimossa (lounas ei kuulu hintaan). Venetsia-rakennuksesta löytyy myös Lapinlahden kuuluisaa leipää valmistava Venetsia Ambience leipomo pe-su. Alueella on vapaa 4h pysäköinti, mutta rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten auto kannattaa mahdollisesti jättää Lapinlahdentielle hautausmaiden väliin jäävälle kadulle tai K Supermarket Ruoholahti pysäköintihalliin. Ruoholahden metrolta pääsee kätevästi alikulkutunnelia pitkin, noin 400m Lapinlahden alueelle.

Pelkästään saapuminen merelliselle puistoalueelle Lapinlahteen hopeapajujen siimekseen ohjaa ajatukset pois harmaan arjen rutiineista. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivä toteutetaan Lapinlahden taidekoulun tiloissa (5hlö ryhmät) tai Venetsian merellisessä Sinisessä huoneessa, minkä Helsingin sanomat nimesi "Helsingin kauneimmaksi neuvotteluhuoneeksi", (10hlö ryhmät). Suuremmat (yli 10hlö ryhmät) päärakennuksen pylvässalissa. Sään salliessa voimme olla myös ulkona Lapinlahden puistossa. 

IMG_5057.jpeg
IMG_4905.jpeg
IMG_4021 (1).jpg
IMG-1411_edited.jpg

Sininen huone Venetsia-rakennuksessa

IMG_3425 (1).jpeg

Venetsia-rakennus

IMG-3816.jpg

Lapinlahden taidekoulu

Päivässä tapahtuu

 

Pop-in taiteilupäivässä maalaamme asetelmaa väreillä iloitellen tai liikkuvaa elävää mallia! Vapaa luova ilmaisu väreillä on hauska ja nopea tapa heittää aivot narikkaan päästää irti arjen huolista. Taiteilu poistaa viimeisetkin luovuuden esteet ja auttaa sinua löytämään oman ainutlaatuisen sisäisen taiteilijasi. Lopputuloksena virkistynyt työntekijä ja bonuksena päivän aikana syntyneet taideteokset esimerkiksi toimipaikan tiloja piristämään. 

 

Räätälöimme päivän juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Saat haluamasi taiteilu kokemukset sekä yksilölliseen tarpeeseesi sopivan päivän teeman, esimerkiksi; 

 

- asiakaspalvelukokemuksen parantaminen

- työilmapiirin tunnekartta

- yrityksen arvokartta  

Päivän tavoitteet

 

Työilmapiiriä puhdistava hauska luova tekeminen auttaa jaksamaan. Taiteen avulla saamme tunnelukot purettua ja saat haltuusi luovat työkalut esimerkiksi organisaatiomuutoksen läpikäymiseen tai kireän työilmapiirin asettamiin haasteisiin. Päivä pureutuu neljään kokonaisuuteen 

 

- rentoutuminen

- luovuuden avaaminen
- boxin ulkopuolelle meneminen
- kehon syvän tiedon löytäminen 

Hinta 3h alkaen 600€ 5 osallistujaa

Pyydä tarjous >

 

lapinlahdentaidekoulu@gmail.com 

gsm +358505996044

Korona info: toiminta jatkuu meillä normaalisti kokoontumisrajoitukset ja turvavälit huomioiden. Kuitenkin pyytäisin jos sinulla on flunssaa tai kurkku kipeä yms oireita, niin huomioithan tässä erikoistilanteessa välttää tarpeetonta tartuntariskiä jäämällä kotiin parantumaan.